Новини школи молодого психолога

Новини школи молодого психолога

24 жовтня у Школі молодого психолога заняття на тему «Метафоричні асоціативні карти як один з інструментів роботи психолога» проводили кандидати психологічних наук Данчук Юлія Петрівна та Чеканська Оксана Анатоліївна.

На занятті учасники Школи молодого психолога мали можливість дізналися, що метафоричні асоціативні карти (МАК) – це унікальний інструмент і помічник практичного психолога. МАК, володіючи всіма перевагами проективних методів, істотно розширюють терапевтичний арсенал психолога або психотерапевта. Успішно використовуються у тренінгах, інтерактивних бесідах, в індивідуальних консультаціях, незамінні при організації групової взаємодії дітей, підлітків і дорослих різного віку.

Учасники Школи молодого психолога дізналися, що метафоричні асоціативні карти сприяють налагодженню комунікації і створенню атмосфери довіри, активізують інтерес людей до самодослідження і саморозвитку; чудово працюють на задачу створення бажаного контексту, в якому кожен отримує доступ до свого творчого початку.

На практичній частині заняття було проведено комунікаційні ігри, вправи на розвиток інтересу до самопізнання та актуалізацію особистісного зростання, які викликали неабиякий інтерес в учасників Школи молодого психолога.

Наступне заняття у Школі молодого психолога відбудеться у суботу, 7 листопада 2015 р., о 12 год. Навчання – БЕЗКОШТОВНЕ!

Ми чекаємо Вас за адресою: вул. Польський ринок, 6, м. Кам’янець-Подільський, кафедра загальної та практичної психології, аудиторія № 21, факультет корекційної та соціальної педагогіки і психології, Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка.

З питань роботи Школи молодого психолога звертатися до кандидата психологічних наук Жиляк Наталії Вікторівни.

Контактний телефон: 097 67 11 811

Кафедра загальної та практичної психології