Cтадіон університету – справжній римський Колізей

Cтадіон університету – справжній римський Колізей

9 жовтня 2016 року в усіх, хто прийшов підтримати університетську команду з американського футболу  в поєдинку із хмельницькими «Гладіаторами», адреналін утричі зашкалював понад норму. Незважаючи на незвичний для жовтня холод, стадіон Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка перетворився на справжній римський Колізей. Університетська команда черлідерів та глядачі палко підтримували гравців обох команд. Не обійшлося і без травм.

Так як у нашому місті цей видовищний вид спорту лише починає набувати популярності, а хмельничани вже багато років грають у чемпіонаті України, то в запеклій боротьбі з рахунком 42:24 гостям вдалося здобути перемогу. Однак цього разу  наші «Титани К-ПНУ» показали значно кращу гру порівняно з весняним поєдинком із «Гладіаторами». Переконаний, що в цьому значна заслуга талановитого тренера команди, випускника нашого університету Сергія Полюха.

Насамкінець шанувальниці нашої команди вручили «титанам» дуже гарний на вигляд (сподіваюся, і смачний) торт, який спекли власноруч.
Організатори матчу та команди щиро дякують народному депутату України Володимирові  Мельниченку за сприяння в організації справжнього спортивного свята для кам’янецької молоді!

Анатолій Заводовський, керівник відділу
навчально-виховної роботи та гуманітарної освіти