Відбулася Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Актуальні проблеми соціальної роботи: досвід і перспективи»

Відбулася Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Актуальні проблеми соціальної роботи: досвід і перспективи»

 28 березня 2019 року кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка спільно із Національним педагогічним університетом ім. М.П. Драгоманова, Хмельницьким національним університетом та Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича провели Всеукраїнську науково-практичну інтернет-конференцію з міжнародною участю «Актуальні проблеми соціальної роботи: досвід і перспективи».

В конференції взяли участь 80 науковців і дослідників з України та Республіки Польщі. На конференції обговорювалися актуальні питання історії становлення соціальної роботи та соціальної допомоги; взаємозв’язку інклюзії та соціальної роботи; проблеми професійної підготовки фахівців соціальної сфери; практичної психології в системі соціальної роботи; застосування інноваційних технологій у роботі фахівців соціальної сфери. За результатами конференції готуються до друку два випуски «Збірника наукових праць Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Серія: соціально-педагогічна», які входять до переліку наукових фахових видань України, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів кандидатів та докторів наук за спеціальністю «Педагогічні науки».

Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи