Переймаємо досвід

Переймаємо досвід

15 квітня 2019 року викладачі кафедри англійської мови, вчителі загальноосвітніх шкіл міста та студенти факультету іноземної філології мали змогу долучитися до роботи семінарів, проведених волонтерами Корпусу Миру США в Україні Nia Velazquez і Gabriel Cortez. Було проведено два науково-практичні семінари на особливо актуальні в сучасному відкритому суспільстві теми: ‘Human trafficking Awareness’ (Торгівля людьми) та ‘Media Literacy’(Медіаграмотність).

Nia Velazquez ознайомила присутніх із результатами дослідження, проведеного в Україні, яке пов’язане з проблемою торгівлі людьми, а також дала цінні поради щодо попередження та алгоритму дій у таких ситуаціях.

Gabriel Cortez розповів про те, як розрізняти надійні й підозрілі джерела інформацій в медіа просторі та уникати маніпулятивних впливів.

Доповідачі наголосили на необхідності постійно доносити цю інформацію до учнів і студентів, формувати та розвивати їхню соціальну свідомість та освіченість.

Thank you, Nia Velazquez and Gabriel Cortez for sharing your knowledge and raising vital topics for discussion and understanding!

За інформацією кафедри англійської мови