До уваги абітурієнтів!

До уваги абітурієнтів!

Станом на 29 травня 2019 року відбулася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання з математики, української мови та літератури й іноземної мови (англійської, іспанської, німецької та французької мови відповідно).

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка інформує про те, що абітурієнти, котрі успішно склали ЗНО із української мови та літератури, математики й іноземної мови мають право подавати документи для вступу до вишу на місця за державним замовленням на такі спеціальності, як:

Економічний факультет – “Економіка підприємства”, “Облік і оподаткування”, “Менеджмент (Управління персоналом та економіка праці)”, “Підприємнитво, торгівля і біржова діяльність”, “Готельно-ресторанна справа”, “Туризм”.

Факультет корекційної та соціальної педагогіки і психології – “Психологія”, “Практична психологія”.

Фізико-математичний факультет – “Середня освіта (Математика, інформатика)”, “Середня освіта (Фізика, інформатика)”, “Комп’ютерні науки та інформаційні технології”.

Приймальна комісія Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка нагадує, що відповідно до правил прийому на навчання у 2019 році для вступу до університету зараховуватимуться результати зовнішнього незалежного оцінювання 2017, 2018 та 2019 років. З англійської, іспанської, німецької та французької мов прийматимуть результати 2018 та 2019 років.

Приймальна комісія