Обираємо спікера студентського сенату. #Ареф’єва Анна

Обираємо спікера студентського сенату. #Ареф’єва Анна

30 вересня в університеті відбудуться вибори спікера студентського сенату. Претендентами на цю посаду є Турніцька Мар’яна, студентка І курсу освітнього ступеня “магістр” природничого факультету та Ареф’єва Анна, студентка студентка І курсу освітнього ступеня “магістр” факультету фізичної культури.

Ми поспілкувалися з Анною щодо її бачення основних напрямків розвитку студентського самоврядування в університеті, тож пропонуємо Вам ознайомитися із виборчою програмою кандидата.

Я, Ареф’єва Анна, студентка 1 курсу магістратури факультету фізичної культури Кам’янецьПодільського національного університету імені Івана Огієнка. Упродовж навчання в університеті беру активну участь у громадському житті факультету та університету загалом. На сьогодні займаю посаду старости групи FT1-M19, у якій користуюсь повагою та авторитетом. Була учасницею команди КВК “БЕМС”, член команди факультету з брейн-рингу. З березня 2016 року – член університетської команди черлідерів “Cherries”. З 2016 року займала посаду заступника голови студенського самоврядування факультету.

Упродовж навчання брала активну участь у численних університетських та міських заходах, зокрема: інтелектуальному турнірі “Від Олімпії до Ріо- де-Жанейро”, квесті “Стежками старого міста”, чемпіонаті КВК “Першачок” на здобуття кубку ректора, відкритті туристичного сезону міста, відзначенні Дня молоді в Кам’янці-Подільському. Також брала участь у чемпіонаті з американського футболу, студентському форумі “Літо, давай, прощавай” тощо.

Передвиборча програма Ареф’євої Анни, кандидата на посаду
спікера студентського сенату Університету Огієнка

  • Відстоювання справедливого оцінювання знань студентів;
  • Захист прав студентів;
  • Активна участь в організації та проведенні наукових, культурно- масових, спортивних, оздоровчих та інших заходів;
  • Пропаганда здорового способу життя;
  • Допомога студентам під час навчальної, наукової та творчої діяльності;
  • Створення графіку прийому студентів для вирішення їхніх проблем.

Прес-центр університету