Науково-методичний семінар для вчителів суспільно-гуманітарних дисциплін

Науково-методичний семінар для вчителів суспільно-гуманітарних дисциплін

29 жовтня 2019 року в Чемеровецькому будинку культури для вчителів суспільно-гуманітарних дисциплін шкіл Чемеровецької селищної об’єднаної територіальної громади було проведено науково-методичний семінар «Актуальні питання викладання суспільно-гуманітарних дисциплін у закладах середньої освіти: зміст, проблеми та перспективи».
В організації та проведенні семінару взяли участь науково-педагогічні працівники Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка – Володимир Дубінський, перший проректор, Валерій Степанков, завідувач кафедри всесвітньої історії, Олександр Юга, старший викладач кафедри всесвітньої історії.
Розглядалися питання змісту історичної шкільної освіти, Української революції XVII століття, визначення місця курсу «Гуманітарна освіта та методика її викладання» в системі шкільної освіти.

Понад тридцять учителів із різних шкіл Чемеровеччини були учасниками семінару.
Наприкінці семінару організатори та учасники домовилися про співпрацю в контексті проведення другого етапу Всеукраїнської олімпіади з історії та першого етапу конкурсу-захисту учнівських наукових робіт по Малій академії наук. Також до бібліотеки управління освіти та науки представниками нашого вишу було передано близько двадцяти примірників наукової, науково-популярної та навчально-методичної літератури.

За участь у науково-методичному семінарі всі вчителі отримають сертифікати.

Прес-центр університету