До зустрічі, Ешлі Емерсон!

До зустрічі, Ешлі Емерсон!

Разом із Peace Corps in Ukraine творимо майбутнє України!

Найщиріші слова вдячності Ешлі Емерсон (Ashly Emerson), волонтерці Корпусу Миру США в Україні (US Peace Corps in Ukraine), за співпрацю з факультетом іноземної філології Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка впродовж двох незабутніх років.


Ешлі Емерсон, висококваліфікована фахівчиня, професійно викладала англійську мову за інноваційною технологією co-teaching (team teaching (сумісне викладання), що сприяло якісному формуванню іншомовної комунікативної компетентності студентів факультету.

Ешлі провела змістовні та цікаві Speaking Clubs, “занурюючи” слухачів в атмосферу невимушеного розуміння особливостей іншомовного культурного простору. Це був незабутній досвід як для викладачів, так і для студентів факультету іноземної філології. Нам було цікаво разом утілювати нові технології навчання, працювати на партнерських засадах, отримувати досвід від спілкування з носієм мови, формувати не тільки комунікативну, але й лінгвокраїнознавчу компетентність. Це справді було навчання мови і культури. Дякуємо Ешлі також за методичні семінари, які вона проводила і на які запрошувала інших волонтерів Корпусу Миру (Nia Velazquez і Gabriel Cortez “Human trafficking Awareness” та “Media Literacy”, Карла Тайлера “Crash Course on Krashen” та “Verbal Error Correction in the Language Classroom”).

Окрема дякуємо за методичну школу в Тернополі влітку 2019 року, до роботи якої долучилися студенти вишу й викладачі кафедри англійської мови.

Разом зі студентами та колегами факультету іноземної філології К-ПНУ імені Івана Огієнка Ешлі Емерсон брала участь у подорожах та екскурсіях Україною, проводила разом з нами багато цікавих і неймовірно змістовних годин спілкування.

Щиру та працьовиту, активну і надзвичайно товариську Ешлі завжди чекатимуть наші студенти й викладачі в новому сезоні співпраці з Корпусом Миру CША в Україні (US Peace Corps in Ukraine).

За інформацією факультету іноземної філології