«Кава з ректором»: новий досвід спілкування зі студентами Університету Огієнка

«Кава з ректором»: новий досвід спілкування зі студентами Університету Огієнка

22 жовтня, у день святкування 102-ої річниці від дня урочистого відкриття Кам’янець-Подільського державного українського університету, ректор К-ПНУ Сергій Копилов зустрівся зі студентами в межах нового проєкту “Кава з ректором”, щоб поспілкуватися в невимушеній атмосфері. Здобувачі вищої освіти мали змогу почути ґрунтовні відповіді на питання, які їх хвилювали, запропонувати свої ідеї та пропозиції, які ректор схвально підтримав.

Враженнями від зустрічі поділилися присутні на заході студенти:

Вікторія Квас-Сінкевич: «Було неймовірно приємно та цікаво поспілкуватися з ректором у невимушеній атмосфері. Студенти на зустрічі були активними, ініціативними, відкритими. Думаю, що кожен, хто до цього долучився, отримав не лише змістовні відповіді на свої запитання, а й відчув задоволення від бесіди з ректором та іншими студентами нашого університету».

Мар’яна Турніцька: «Вкотре переконуюся, що такі зустрічі сприяють формуванню довіри між студентом і викладачем. Звучали цікаві запитання, важливі пропозиції та ідеї,  які, сподіваюся, будуть зреалізовані в майбутньому!».

Олена Яковенко: «Прийшла на зустріч, тому що зацікавив формат. Мої сподівання на жваве й цікаве спілкування справдилися. Ректор поділився своїми напрацюваннями, відтак ми запропонували свої ідеї щодо розвитку студентського дозвілля в університеті. Хочеться, щоб такі зустрічі в нашому виші відбувалися й надалі».

 

Аліна Власова, спікер студентського сенату