Із Днем працівника соціальної сфери

Із Днем працівника соціальної сфери

Шановні колеги!

Прийміть сердечні привітання з нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери, яке відзначається в першу неділю листопада.
Це свято тих, хто постійно опікується проблемами людей, забезпечує їх потреби. Вашу чуйність відчувають насамперед діти-сироти, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, люди похилого віку, діти з особливими освітніми потребами, безробітні громадяни.

Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у складні життєві ситуації, Ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного громадянського суспільства.
Ваша праця скромна й не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла. За це Вам шана і повага від громади нашого міста.
Вдячні всім установам соціальної сфери міста за багаторічну та плідну співпрацю з питань практичної підготовки майбутніх фахівців соціальної сфери для подальшого здійснення професійної діяльності, проведення спільних заходів, ініціативність, високий професіоналізм, а також за вагомий особистий внесок у розвиток та підтримку волонтерського руху в місті Кам’янці-Подільському.
Бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди й домашнього затишку, звершення задумів, невтомного творчого пошуку, подальших успіхів у поліпшенні соціального захисту населення.
Нехай множаться ваші добрі вчинки, здійснюються найкращі плани, а служіння обраній справі, чуйність і щедрість приносять Вам усім людську шану та повагу!
Зі святом!
З повагою колектив кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи
Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка