Перше засідання наукової ради К-ПНУ

Перше засідання наукової ради К-ПНУ

4 листопада 2020 року відбулося перше засідання наукової ради Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Наукова рада К-ПНУ є консультативно-дорадчим органом, який визначає стратегію організації наукової діяльності університету, здійснює аналіз стану та проблем наукової діяльності К-ПНУ. Відповідно до положення про наукову раду Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка до її складу входять: проректор із наукової роботи, керівник відділу наукової роботи, заступники деканів із наукової роботи та інформатизації навчального процесу, голова Наукового товариства студентів (слухачів), аспірантів, докторантів і молодих вчених Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, доктори та професори окремих спеціальностей, котрі мають значні наукові досягнення, та представники студентського самоврядування.

На початку засідання проректор із наукової роботи, доктор фізико-математичних наук, професор Іван Конет привітав членів ради з початком роботи та ознайомив усіх із проєктом плану роботи наукової ради на 2020-2021 рр.

Також було обрано заступника голови та секретаря наукової ради. Обов’язки заступника голови буде виконувати професор Олександр Комарніцький, а секретаря – доцент Маріанна Плахтій.

На засіданні наукової ради обговорювалися питання, які стосувалися викликів, що постають сьогодні перед закладами вищої освіти, проблем наукових грантів тощо. Жваве обговорення викликала інформація про особливості фінансування вищої освіти за новою формулою керівника відділу наукової роботи М.П.Плахтій.

Наприкінці засідання особливу увагу було закцентовано на важливості сприяння науковим дослідженням у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка.

Відділ наукової роботи