Опитування за проєктом Еразмус+ «Підтримка визнання кваліфікацій для українських університетів» (QuaRSU)

Опитування за проєктом Еразмус+ «Підтримка визнання кваліфікацій для українських університетів» (QuaRSU)

Відповідно до листа заступника Міністра освіти і науки України Андрія Вітренка проводиться опитування в закладах вищої освіти щодо потреб визнання кваліфікацій та результатів попереднього навчання в межах проєкту програми Європейського Союзу Еразмус+ «Підтримка визнання кваліфікацій для українських університетів» (Qualifications recognition support for Ukrainian universities) (QuaRSU), що реалізується за напрямом «Розвиток потенціалу вищої освіти».

Мета опитування: узагальнення потреб закладів вищої освіти України в методологічній підтримці процесів визнання кваліфікацій та результатів навчання.

Результати опитування будуть використані під час розроблення методології визнання, яку за результатами проєкту планується поширити в закладах вищої освіти як рекомендації.

Взяти участь в опитуванні можна за посиланням.

З детальною інформацією щодо впровадження проєкту «Підтримка визнання кваліфікацій для українських університетів» (Qualifications recognition support for Ukrainian universities) (QuaRSU) можна ознайомитися на офіційному вебсайті проєкту https://quarsu.nltu.edu.ua/

Відділ міжнародних зв’язків