ProjectHub розпочав свою роботу

ProjectHub розпочав свою роботу

Розпочинаємо новий напрям діяльності відділу міжнародних зв’язків, покликаний реалізовувати прогресивні плани та ідеї всіх учасників освітнього процесу Університету Огієнка.

Міжнародна проєктна діяльність університету є тією рушійною силою, яка долає кордони, створює нові умови для нашого корпоративного вдосконалення, фахового зростання, стає платформою для набуття сучасних компетентностей, необхідних сучасному закладові вищої освіти.

Мета діяльності ProjectHub – створити умови для науково-педагогічних працівників, здобувачів вищої освіти, педагогічних та інших працівників для ефективного долучення до проєктних ініціатив різноманітних міжнародних програм та проєктів.

26 листопада 2020 року відбулася перша онлайн-зустріч ProjectHub(у), на якій було презентовано здобутки Огієнкового університету в розрізі міжнародних програм та проєктів, а також окреслено основні складники проєктного підходу в  межах організаційної діяльності сучасного закладу вищої освіти.

Спікери онлайн-зустрічі – Тетяна Сторчова, керівник відділу міжнародних зв’язків, та Наталія Мєлєкєсцева, провідний фахівець із проєктної діяльності відділу міжнародних зв’язків.

Наступну зустріч заплановано на грудень. Стежте за нашою інформацією.

Together we can make difference!

Відділ міжнародних зв’язків