Науково-методичний семінар «Формування авторського педагогічного кредо фахівця фізико-технологічного профілю»

Науково-методичний семінар «Формування авторського педагогічного кредо фахівця фізико-технологічного профілю»

06 травня 2021 року Центр професійного розвитку педагогічних працівників спільно з кафедрою фізики Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка організував науково-методичний семінар «Формування авторського педагогічного кредо фахівця фізико-технологічного профілю» для представників фахової спільноти, учителів фізики. З огляду на карантинні обмеження зустріч проходила в онлайн-режимі на платформі Google Meet. У роботі семінару взяв участь доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри фізики, академік Академії наук вищої освіти України, заслужений працівник освіти України Петро Атаманчук Петро, який акцентував увагу на тому, що специфічним показником найвищої міри виявлення професійних компетентностей та світогляду педагога виступає його авторське педагогічне кредо, яке забезпечує тематично-дидактичне супроводження всіх видів навчально-пізнавальної діяльності учнів.

Висвітлення зазначеного питання викликало жваве обговорення і педагогів, і науковців, оскільки зумовлене змінами в системі і структурі загальної середньої освіти. Учителі мали можливість подискутувати щодо труднощів, які виникають у процесі формування авторського педагогічного кредо та шляхів їх вирішення.

За результатами роботи семінару всі учасники отримають електронні сертифікати.

Центр професійного розвитку педагогічних працівників Дунаєвецької міської ради дякує Петру Сергійовичу та кафедрі фізики за проведення цікавого та змістовного семінару для вчителів фізики закладів загальної середньої освіти Дунаєвецької міської ради та висловлює сподівання на подальшу плідну співпрацю!

Центр професійного розвитку педагогічних працівників Дунаєвецької міської ради, пресцентр К-ПНУ