Кафедра початкової освіти організувала круглий стіл за участю слухачів Підготовчого відділення для іноземних громадян та осіб без громадянства  К-ПНУ

Кафедра початкової освіти організувала круглий стіл за участю слухачів Підготовчого відділення для іноземних громадян та осіб без громадянства  К-ПНУ

25 травня кафедра теорії та методик початкової освіти провела круглий стіл «Кроскультурна взаємодія як важливий складник успішної комунікації учасників освітнього процесу в умовах НУШ», на який запросили слухачів Підготовчого відділення для іноземних громадян та осіб без громадянства  та здобувачів вищої освіти спеціальності Початкова освіта.

Захід розпочався із зустрічі запрошених гостей за давнім українським звичаєм – частування хлібом-сіллю.

До жвавого обговорення під час засідання круглого столу активно долучилися слухачі Підготовчого відділення: вони з радістю ділилися своїми враженнями зі студентами педагогічного факультету про навчання в К-ПНУ, обмінювалися ідеями та ділилися досвідом щодо перебування в іншій країні.

Здобувачі вищої освіти спеціальності Початкова освіта провели майстер-клас із виконання українського народного танцю «Гопак» та народної пісні «Червона рута». Натомість іноземці поділилися своїми традиціями – заспівали традиційні народні пісні Індії, Пакистану, Нігерії, продемонстрували виконання народних індійських танців.

Присутні мали змогу працювати інтерактивно в групах, що є гарною практикою для комунікації, а після завершення заходу – частувати солодощами.

Захід об’єднав студентів різних країн і національностей, розширив їхній світогляд.

кафедра теорії та методик початкової освіти