Перший тренінг від учасників Програми Teaching Excellence: проєкт OHIIENKO-DEH

Перший тренінг від учасників Програми Teaching Excellence: проєкт OHIIENKO-DEH

Яка Ваша суперсила? Мета Вашої участі? Ваші очікування від тренінгу? Успішний викладач? Успішний онлайн-викладач? «Карта рідин»: ділимося досвідом, засоби візуалізації …

Про це та інше йшлося на першому тренінгу «Online-інструменти для ефективної взаємодії учасників освітнього процесу», який відбувся 29 жовтня 2021 року в межах проєкту «OHIIENKO-DEH»

До участі в тренінгу, який проходив на платформі Zoom, долучилося близько 30 науково-педагогічних працівників з усіх факультетів Огієнкового університету.

Спікери тренінгу (Наталія Мєлєкєсцева, Андрій Хоптяр, Тетяна Сторчова) інтерактивно ознайомили колег з особливостями роботи таких онлайн-інструментів, як: Zoom, Padlet, Google Form, Mentimeter, Google Jamboard, Moodle, Онлайн-інструменти для візуалізації (Ease.ly, Canva, Creately, Prezi тощо), паралельно обговорюючи особливості онлайн-навчання здобувачів вищої освіти.

Передбачено, що учасники тренінгу випробують представлені онлайн-інструменти у власній викладацькій діяльності та оцінять їх ефективність на платформі Padlet.

Для довідки. Проєкт виконується завдяки участі К-ПНУ в Програмі вдосконалення викладання у вищій школі, яку реалізує Британська Рада в Україні в партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України, Advance HE (Велика Британія) та за підтримки Міністерства освіти і науки України й Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Команда OHIIENKO-DEH