«Математика – це наука, яка змінила світ!»: тиждень точних наук у Хмельницькому приватному ліцеї “Мої обрії”

«Математика – це наука, яка змінила світ!»: тиждень точних наук у Хмельницькому приватному ліцеї “Мої обрії”

02 грудня науково-педагогічні працівники кафедри математики взяли участь у “Тижні точних наук” у Хмельницькому приватному ліцеї “Мої обрії”. Ліцеїсти підготували цикл відео, об’єднаних ідеєю “Це не фокуси – це наука!”.

Завідувач кафедри математики, кандидат фізико-математичних наук, доцент  Уляна Гудима, та старший викладач кафедри математики, кандидат педагогічних наук Тетяна Думанська презентували рубрику “Математика, яка змінила світ!”.

Викладачі розповіли про відомих учених-математиків, відкриття яких вплинули на історію людства. Змотивував опановувати ази науки доцент кафедри математики, кандидат педагогічних наук Юрій Сморжевський. Учні мали змогу розв’язати прикладні задачі з кандидатом фізико-математичних наук, доцентом кафедри математики Олексієм Зеленським, який підготував не одного переможця математичних конкурсів.

Викладачі поспілкувалися та обмінялися педагогічним досвідом із колективом ліцею, зокрема з директором Тетяною Гаркун; учителями математики та випускниками фізико-математичного факультету Іриною Музичук і Тетяною Шибівською.

Колектив кафедри дякує за запрошення та сподівається на продовження плідної співпраці.

Кафедра математики