Чергове засідання наукової ради К-ПНУ

Чергове засідання наукової ради К-ПНУ

08 грудня відбулося чергове засідання наукової ради Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка

Порядок денний передбачав розгляд таких питань:

  1. Інформування членів наукової ради про нормативно-правові та розпорядчі документи у галузі науки. (доповідала доктор педагогічних наук, професор, проректор з наукової роботи, професор Світлана Миронова).
  2. Стан процедури подання наукових періодичних видань К-ПНУ до міжнародних наукометричних баз даних Scopus і Web of Science, забезпечення їх фінансової підтримки.
    Звітували редактори фахових збірників: доктор наук з фізичного виховання та спорту, професор Геннадій Єдинак, завідувач кафедри загальної та практичної психології, доктор психологічних наук, професор Ліана Онуфрієва, доктор історичних наук, професор кафедри історії України Олександр Комарницький.
  3. Результати виконання технічного завдання за напрямом «Суспільні науки».Звіти керівників груп: завідувача кафедри фізики, кандидата фізико-математичних наук, доцента Сергія Оптасюка та доктора педагогічних наук, професора, професора кафедри теорії і методик початкової освіти Наталії Бахмат
  4. Різне.


Також Світлана Петрівна повідомила про підготовку документів щодо преміювання науково-педагогічних працівників за захист дисертацій, публікації у міжнародних наукометричних базах Scopus і Web of Science у 2021 році та оголосила про конкурси студентських наукових робіт у 2021-2022 н. р.

За результатами засідання наукової ради було ухвалено відповідні рішення.

Відділ наукової роботи