Зустріч із представниками Університету ім. Яна Длугоша в Ченстохові

Зустріч із представниками Університету ім. Яна Длугоша в Ченстохові

14 грудня на платформі Zoom відбулась зустріч представників Університету ім. Яна Длугоша в Ченстохові (Республіка Польща) з деканами та їх заступниками із міжнародних зв’язків факультетів Огієнкового Університету.
Онлайн-зустріч тривалістю понад дві години відкрила нові можливості для нашої alma mater у межах наукової та навчальної діяльності. Модератор зустрічі від польської сторони Ілля Кульчіковський презентував перспективи розвитку за напрямами програми NAWA, програми для науковців, програми для закордонних студентів тощо. Окрему частину зустрічі було присвячено стажуванням студентів нашого університету за освітніми програмами університета-партнера та необхідними умовами проходження такого стажування у формі академічної мобільності.


Після завершення презентації учасники зустрічі мали змогу обговорити деталі реалізації окреслених перспектив для нашого університету у форматі дискусії.
Висловлюємо щиру подяку кандидату філологічних наук, доценту, завідувачу кафедри слов’янської філології та загального мовознавства факультету іноземної філології Наталії Стахнюк за синхронний переклад, який долав мовні бар’єри та спонукав до нових ідей! Працюємо!

Відділ міжнародних зв’язків