Інформаційний тиждень Програми Європейського Союзу Еразмус+

Інформаційний тиждень Програми Європейського Союзу Еразмус+

Університет Огієнка долучився до Інформаційного тижня Програми Європейського Союзу Еразмус+, організованого Національним Еразмус+ офісом в Україні спільно з Міністерством освіти і науки України за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, Європейського агентства з питань освіти і культури, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Erasmus Student Network Ukraine та Erasmus Mundus Association.

20 грудня відбувся інформаційний день для представників відділів міжнародної співпраці ЗВО України в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. До заходу долучилася Олександра Шамаріна, провідний фахівець відділу міжнародних зв’язків К-ПНУ.

Інфодень розпочався з вітального слова та презентації Світлани Шитікової, координаторки Національного Еразмус+ офісу в Україні. Ксенія Смирнова, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародного співробітництва), привітала всіх учасників заходу, розповіла про важливість реалізації Програми ЄС Еразмус+ в Україні.

Досвідом міжнародної співпраці поділилася Олена Курченко, спеціаліст із міжнародних зв’язків КНУ ім. Тараса Шевченка.

У межах інформаційного дня можна було відвідати один із трьох тренінгів: успішний проєкт мобільності, успішний проєкт співпраці та успішний проєкт Жан Моне. Олександра Шамаріна долучилася до тренінгу «Успішний проєкт мобільності» (спікер – Іванна Атаманчук). Ішлося про пошук партнерів для співпраці, особливості реалізації проєктів мобільності, нові можливості Програми ЄС Еразмус+ за напрямом КА 171 на 2021-2027 рр. Упродовж інфодня учасники мали змогу отримати відповіді на всі питання, а також познайомитися з колегами з інших ЗВО України, налагодити контакти для майбутньої співпраці. Ми щиро вдячні команді Національного Еразмус+ офісу в Україні за можливість зустрітися офлайн та познайомитися з чудовими людьми. Неймовірна кількість корисної інформації надихає на плідну роботу задля розвитку міжнародної співпраці К-ПНУ в межах Програми ЄС Еразмус+. Працюємо далі!

Відділ міжнародних зв’язків