У К-ПНУ відбулася презентація міжнародної програми «Стажування в Туреччині 2022»

У К-ПНУ відбулася презентація міжнародної програми «Стажування в Туреччині 2022»

22 грудня в межах продовження співпраці,  на платформі Zoom відбулася онлайн-зустріч “Стажування в Туреччині” з Ерканом Чавушем, генеральним директором компаній Calypso Tour Ua та Profi Study&Work, для керівників структурних підрозділів, науково-педагогічних працівників  та здобувачів вищої освіти університету.

Еркан Чавуш презентував  програми стажування та практик у Туреччині  в туристичному сезоні 2022 року, наголосив на можливості пізнання культури та звичаїв цієї країни, професійної самореалізації в сфері міжнародного туризму та  отримання міжнародного сертифіката про проходження стажування, який стане в нагоді здобувачам вищої освіти  в майбутньому працевлаштуванні.

На зустрічі  обговорено умови стажування та проходження практик здобувачами вищої освіти  на таких посадах: трансфермен, екскурсійний гід, тренер з фітнесу, ресепшіоніст, бармен, аніматор та ін. у готельно-відпочинкових комплексах Туреччини (Анталія, Аланья, Белек, Кемер,  Сіде), визначено перелік вимог до стажерів та умови, які гарантуватимуться  під час проходження стажування/практик.

Здобувачі вищої освіти мали можливість отримати відповіді на всі запитання щодо перспектив та переваг стажування/практик у Туреччині, а також переглянути віртуальну екскурсію.

Співпраця К-ПНУ та компаній Calypso Tour Ua і Profi Study&Work продовжується.

Людмила Римар,
завідувач практики університету