Студенти історичного факультету – співавтори студентської монографії “HOMO POLITICUS: społeczno – polityczne wartości współczesnego człowieka”

Студенти історичного факультету – співавтори студентської монографії “HOMO POLITICUS: społeczno – polityczne wartości współczesnego człowieka”

23 грудня у Видавництві Університету імені Яна Кохановського в Кельцах (Республіка Польща) за загальною науковою редакцією dr hab., prof. Olega Leszczaka вийшла друком чергова студентська колективна монографія “HOMO POLITICUS: społeczno – polityczne wartości współczesnego człowieka”.

Співавторами наукової монографії стали Ірина Повержук, студентка 2 курсу спеціальності Політологія (тема «Особливості діяльності волонтерського руху в умовах військово-політичного конфлікту в Україні») та Максим Сльозкін, магістрант 2 курсу спеціальності Історія та археологія (тема «Консерватори vs реформатори: українська преса про вдосконалення (зміну) політичного ладу Російської імперії на початку ХХ століття»).

Приємним фактом є те, що науковій монографії було присвоєно міжнародний ідентифікатор Digital Object Identifier (DOI: 10.25951/4660). Іншими словами, це посилання на конкретний об’єкт. Найчастіше ця технологія використовується в наукових колах для захисту авторського права на наукові публікації та спрощення пошуку та цитування у межах глобальної наукової системи. Представлена на розгляд читачів колективна монографія є черговим виданням результатів науково-дослідної роботи, проведеної в межах Проєкту інтеграції іноземних студентів та аспірантів «Open Mind School», що функціонує з 2003 року. У 2021 році над проблемою суспільно-політичних цінностей сучасної людини працювала команда докторантів та студентів-науковців.

Деканат історичного факультету