Нові зустрічі проєкту «Школа професійного розвитку викладачів Університету Огієнка»

Нові зустрічі проєкту «Школа професійного розвитку викладачів Університету Огієнка»

В університеті активно продовжується другий цикл зустрічей у межах проєкту «Школа професійного розвитку викладачів К-ПНУ», що сприяє вдосконаленню та підвищенню кваліфікації науково-педагогічних працівників, які мають досвід роботи в закладах освіти до 3-х років.

23 грудня відбулася чергова зустріч учасників проєкту зі спікером Вітою Романюк, начальником центру інформаційних технологій. Під час зустрічі було обговорено основні аспекти формування цифрової компетентності викладача, оскільки це є актуальним і необхідним завданням забезпечення якості освітнього процесу та якості вищої освіти в університеті.

Віта Миколаївна обґрунтувала основні аспекти створення та ведення електронного журналу обліку навчальної роботи студентів, що забезпечить сучасний підхід до автоматизації обліку навчальної діяльності здобувачів вищої освіти, інформативності та прозорості освітнього процесу кожної академічної групи.

Також ішлося про особливості ефективного використання модульного об’єктно-орієнтованого динамічного навчального середовища (MOODLE) та ін. Продовжуймо й надалі вдосконалювати систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти в Університеті Огієнка!

Навчально-методичний центр забезпечення якості освіти