К-ПНУ у вирі щоденних подій

К-ПНУ у вирі щоденних подій

У надзвичайно складний для країни час українському народові вдалось консолідувати свої сили в боротьбі за власну свободу. Сьогодні кожен усвідомлює свою значущість і бореться за майбутнє України на своєму фронті.

Чимало науково-педагогічних працівників та випускників К-ПНУ вступили до лав Збройних Сил України та Територіальної оборони, щоб захищати свою державу від зазіхань окупанта.

Тримайтеся!
За вами Україна!

На превеликий жаль, будь-яка війна не обходиться без жертв та поранених і однією з першочергових потреб для нашого війська є кров. Студенти й працівники К-ПНУ активно беруть участь у наповненні банку крові усіх груп та резусів.

Здобувачі вищої освіти й викладачі активно доєднуються й до волонтерського руху, зокрема здійснюють гуманітарну підтримку біженців з тих регіонів нашої країни, які зазнають нищівного руйнування (допомагають із поселенням, забезпечують речами першої необхідності, продуктами харчування, одягом); координують збір коштів для потреб української армії в цілому та окремих військових частин зокрема; забезпечують продуктами харчування воїнів, розвозять їжу на блокпости, на яких чергують захисники Територіальної оборони; беруть участь у забезпеченні цивільної оборони міста (допомагають у зварювальних і монтажних роботах, здійснюють запаси «бандерівських смузі”); беруть участь у плетінні маскувальних сіток тощо. Ректор К-ПНУ Сергій Копилов передав зовнішні акумулятори (павербанки) для потреб військових.

Щиро вдячні вам за підтримку!

« of 15 »

Це час, коли формується наша новітня історія й карбується українська нація!
Слава Україні!
Героям Слава!

Пресцентр