Важливий внесок кожного: К-ПНУ в реаліях воєнного часу

Важливий внесок кожного: К-ПНУ в реаліях воєнного часу

11 березня – шістнадцятий день рішучого протистояння російському віроломному наступові. За цей час українство змогло консолідуватися так, як йому не вдавалося це зробити впродовж століть. Кожен українець, незалежно від віку, статі, віросповідання, здійснює свій неоціненний внесок у здобуття перемоги.

Ми щиро вдячні Збройним Силам України, бійцям територіальної оборони, до лав яких долучилось чимало працівників та здобувачів освіти К-ПНУ, за те, що міцно тримають стрій і захищають нашу землю.

Ми віримо, що все буде Україна!

Надзвичайно важлива роль у боротьбі з агресором належить нашим волонтерам. Студенти та викладачі університету активно беруть участь у діяльності волонтерських центрів міста, формують гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб, українців, які на сьогодні перебувають у «гарячих» точках держави.

Турбуються і про наших захисників: координують збір коштів для потреб української армії в цілому й окремих її підрозділів, надсилають продукти харчування, медичні засоби та навіть військову амуніцію. К-ПНУ вдалося передати транспортні засоби, які перебувають на балансі вишу, для потреб Збройних Сил України.

У гуртожитках університету сьогодні знайшли притулок понад 100 біженців із зони бойових дій, зокрема в гуртожитку №1 поселились педагогічні працівники Одеського військово-морського ліцею імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного. На сьогодні адміністрація К-ПНУ та волонтери забезпечують їх речами першої необхідності і продуктами харчування.

Сьогодні кожен із нас важливий на своєму фронті!

Перемога за нами!

Пресцентр