ТЕЛЕГРАМ-БОТ INFO SCIENCE BOT ВІД МІНІСТЕРСТВА ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ТЕЛЕГРАМ-БОТ INFO SCIENCE BOT ВІД МІНІСТЕРСТВА ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Для оперативного інформування науковців, інноваторів та стартапів про новини та можливості МОН запускає Телеграм-бот Info Science Bot.

Info Science Bot інформуватиме про:

• актуальні можливості для науковців;
• актуальні можливості для інноваторів;
• актуальні новини та дипломатичні кроки органів влади та наукової спільноти щодо протистояння російській агресії та запроваджені санкції щодо російської федерації нашими міжнародними партнерами.

Уже зараз в боті розміщено інформацію про можливості для науковців від іноземних університетів та наукових інституцій щодо грантової підтримки, мобільності і тимчасового працевлаштування. Для інноваторів зібрано пропозиції підтримки від Українського фонду стартапів та його партнерів. Також розміщено форму для партнерів/спонсорів і стартапів щодо можливості її надавати. Info Science Bot в умовах воєнного стану працюватиме як майданчик обміну інформацією, оскільки через нього можна подавати актуальні новини, пропозиції щодо підтримки науки та інновацій в Україні, безпечних умов праці. Для цього в Телеграм-боті активною є кнопка “Повідомити про новину або можливість“.

За інформацією МОН