Відбулося чергове засідання ради із науково-методичної роботи і забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти

Відбулося чергове засідання ради із науково-методичної роботи і забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти

22 березня у конференц-залі відбулося засідання ради із науково-методичної роботи і забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти.

Розпочав засідання перший проректор університету, співголова ради з науково-методичної роботи і забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти Володимир Дубінський, який наголосив на тому, що складник діяльності університету – це забезпечення освітнього процесу та вирішення всіх питань, які безпосередньо з ним пов’язані. Основне завдання вишу – якість освіти та якість освітньої діяльності.

Людмила Римар, завідувачка практикою університету, ознайомила присутніх з особливостями організації і проведення практичної підготовки здобувачів вищої освіти в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка в умовах воєнного стану, зокрема наголосила на: особливостях укладення договорів, можливих змінах програм практик та ін.

Про внесенні зміни до освітніх програм спеціальностей ознайомили декани факультетів та директор навчально-наукового інституту української філології та журналістики К-ПНУ.

За результатами засідання були ухвалені відповідні рішення.

Пресцентр