Представництво К-ПНУ на конференції у Варшаві

Представництво К-ПНУ на конференції у Варшаві

24 березня 2022 року завідувач кафедри економіки підприємства, професор Наталія Мазур презентувала Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка на V науковій конференції з циклу «Sukcesy i wyzwania w naukach o zarządzaniu i jakości. Od tradycji do współczesności», «Współczesne kontynuacje dorobku Stanisława Bieńkowskiego (1882-1958)» («Успіхи та проблеми в науках про управління та якість. Від традиції до наших днів», «Сучасні продовження досягнень Станіслава Бєньковського (1882-1958)». Співорганізаторами конференції були Akademia WSB w Dąbrowie Górniczej (AWSB) та Wydział Zarządzania Politechniki Warszawskiej (WZ PW).

У своїй доповіді «Інформаційні технології в управлінні підприємством: досвід України та Польщі» Наталія Мазур висвітлила методологічні підходи до оцінки використання інформаційних технологій в управлінні підприємствами, а також практичний досвід їх впровадження в українських та польських підприємствах.

Окремо варто зазначити значну підтримку з боку всіх учасників конференції (а було їх понад 125 осіб із закладів вищої освіти Варшави, Кракова, Познані, Кельце, Домброви Гурнічей, Бялостоку та багатьох інших міст) представникам української науки та всього народу України в умовах російської агресії, окремих дискусійних питань щодо майбутнього розвитку економіки України, можливих шляхів подальшої співпраці.

Висловлюємо подяку представникам закладів вищої освіти Польщі за розуміння та підтримку!

За інформацією кафедри економіки підприємства