Здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники К-ПНУ продовжують працювати на перемогу

Здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники К-ПНУ продовжують працювати на перемогу

Більше місяця українці дають відсіч російському окупанту, тридцять чотири дні новини про багатостраждальну українську землю не сходять зі шпальт світової преси, людство, затамувавши подих, спостерігає за героїчним опором кожного з нас. Ми боремося за рідну землю, і навіть найменший вчинок сьогодні – це крок до великої перемоги завтра.

Здобувачі вищої освіти та наукоао-педагогічні працівники К-ПНУ продовжують захищати Україну в лавах ЗСУ та Територіальної оборони. І вдень і вночі вони оберігають наш спокій на блокпостах і дають рішучу відсіч окупанту на передовій. Ми намагаємось забезпечити їм гідний тил, продовжуємо працювати на перемогу: координуємо збір коштів, займаємося зварювально-монтажними роботами на місцях, формуємо гуманітарні вантажі, допомагаємо внутрішньо переміщеним особам, надаємо їм прихисток у гуртожитках університету ( на сьогодні в гуртожитках К-ПНУ проживає понад 300 осіб), сприяємо їх облаштуванню тощо.

Працівники соціально-психологічної служби К-ПНУ кандидат психологічних наук, доцент кафедри загальної та практичної психології Оксана Логвіна та кандидат психологічних наук, старший викладач кафедри загальної та практичної психології Юлія Данчук  взяли участь в організації та проведенні професійно-психологічного відбору кандидатів у “Добровольче формування Кам’янець-Подільської міської територіальної громади №1”.

Попри все продовжуємо освітній процес: уже більше двох тижнів у К-ПНУ триває дистанційне навчання, студенти випускних курсів розпочали складання одного із найважливіших освітніх компонентів – навчально-виробничої практики, науково-педагогічні працівники й адміністрація вишу створюють всі умови для успішного і вчасного завершення навчального року.

Кожен на своєму місці!
Не зупиняємось!
Перемагаємо!

Пресцентр