Університет Огієнка – учасник вебінар-презентації інформаційного ресурсу «Цифрові сервіси для освіти України»

Університет Огієнка – учасник вебінар-презентації інформаційного ресурсу «Цифрові сервіси для освіти України»

Міністерство освіти і науки України спільно з ДНУ «Інститут освітньої аналітики» у співпраці з компанією SoftServe, за підтримки проєкту «Tech To The Rescue» та краудсорсингової ініціативи OPEN/TECH 07 грудня 2022 р. провели для представників закладів освіти України всіх рівнів вебінар-презентацію інформаційного ресурсу «Цифрові сервіси для освіти України».

Університет Огієнка представляв Геннадій Бесарабчук, керівник навчального-методичного центру забезпечення якості освіти, кандидат педагогічних наук.

Безкоштовний ресурс орієнтований на такі категорії користувачів, як здобувачі освіти, педагогічні, науково-педагогічні, наукові й адміністративні працівники закладів освіти, а також партнери і волонтери, які готові сприяти розвитку цифрової освіти, доступу до якісних навчальних матеріалів, інформаційних сервісів.

Також запрошуються викладачі до представлення напрацювань у сфері дистанційного і змішаного навчання із застосуванням online-технологій та до обміну досвідом. Зокрема, передбачається створення інструментарію для збору й узагальнення інформації від викладачів щодо відповідності різних онлайн-курсів навчальним дисциплінам й особливостям їх застосування. Також, буде доступна форма пошуку відповідних онлайн-курсів для викладачів, що починають знайомство з відкритими ресурсами.

Цифровізація освітнього процесу в Університеті Огієнка продовжується, що сприятиме вдосконаленню цифрової компетентності й відкриватиме нові можливості для всебічного розвитку особистості здобувачів вищої освіти, педагогічних, науково-педагогічних, наукових та адміністративних працівників.

Попереду – нові 100 років успіху!

Навчального-методичний
центр забезпечення якості освіти