Нові документи, які регламентують розвиток академічної мобільності Університету Огієнка

Нові документи, які регламентують розвиток академічної мобільності Університету Огієнка

Просимо ознайомитися з «ПОЛОЖЕННЯМ ПРО ПОРЯДОК РЕАЛІЗАЦІЇ ПРАВА НА АКАДЕМІЧНУ МОБІЛЬНІСТЬ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ІВАНА ОГІЄНКА (нова редакція)» від 23 грудня 2022 року, яке регламентує діяльність Кам̓янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка в галузі організації академічної мобільності К-ПНУ за кордоном та в Україні. У документі деталізовано процедуру організаційного забезпечення права на академічну мобільність, зокрема визначено порядок укладання індивідуального навчального плану  академічної мобільності (для здобувачів вищої освіти), описано послідовність визнання результатів освітньої академічної мобільності учасників академічної мобільності.

Положення також регламентує порядок призначення та виплати стипендій учасникам академічної мобільності відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 13 травня 2022 р. №599. Наприкінці розміщено додатки, які містять зразки всіх необхідних документів.

У межах проєкту К-ПНУ Academic Mobility Platform, що реалізується Університетом Огієнка, як результат участі в програмі «Management of Internationalisation and German-Ukrainian Academic Cooperation 2022-2023 (MoI Ukraine)», за підтримки Федерального Міністерства освіти та наукових досліджень Німеччини, DAAD, Ганноверського університету імені Лейбніца (Німеччина) та Київського національного університету імені Тараса Шевченка, відділ міжнародних зв’язків розробив ПЛАН ДІЙ ЩОДО ПОКРАЩЕННЯ ІНТЕРНАЦІОНАЛІЗАЦІЇ КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ІВАНА ОГІЄНКА ЗА НАПРЯМОМ МІЖНАРОДНОЇ АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ НА 2022-2024 РОКИ.

Тримаємо міжнародний стрій до Перемоги!

Відділ міжнародних зв’язків