Опубліковано черговий випуск Збірника наукових праць «Педагогічна освіта: теорія і практика»

Опубліковано черговий випуск Збірника наукових праць «Педагогічна освіта: теорія і практика»

Опубліковано черговий випуск (№33) Збірника наукових праць «Педагогічна освіта: теорія і практика» Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка та Інституту педагогіки  НАПН України (Педагогічна освіта: теорія і практика: Збірник наукових праць / Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка; Інститут педагогіки НАПН України [гол. ред. Бахмат Н.В.]. Вип. 33 (2-2022). Київ: Міленіум, 2022. 186 c. (Index Copernicus), категорія Б).

У виданні висвітлюються результати фундаментальних і теоретико-прикладних досліджень у галузі педагогіки та інноваційних технологій в освіті; розглядаються питання підготовки педагогічних працівників до навчання і виховання здобувачів освіти в дошкільній, загальній середній, фаховій передвищій, професійній, післядипломній освіті й у процесі підвищення кваліфікації працівників освіти.

Збірник призначено для науковців, науково-педагогічних і педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної середньої, професійної, фахової передвищої та вищої освіти, інститутів післядипломної педагогічної освіти, аспірантів, докторантів.

Електронна версія випуску доступна на сайті:
www.pedosv.kpnu.edu.ua

Пресцентр