Долучаємось до реалізації проєктів європейського рівня в Кам’янці-Подільському

Долучаємось до реалізації проєктів європейського рівня в Кам’янці-Подільському

27 січня до К-ПНУ завітали виконавчий директор, керівник відділу політичної освіти Центру «Ейдос» ( http://eidos.org.ua/#all ) Ольга Будник і менеджер проєкту «Сприяння економічному зростанню в Кам’янець-Подільській громаді» Володимир Грушевський.

Центр «Ейдос» – аналітично-ресурсна громадська організація, мета діяльності якої – побудова системи взаємної відповідальності між органами влади та громадянами України.

Минулого року Кам’янець-Подільська міська рада у співпраці із Центром отримала грант від Європейського Союзу для реалізації проєкту «Сприяння економічному зростанню в Кам’янець-Подільській громаді».

Упродовж трьох років працюватимуть над розбудовою зв’язків бізнесів у Кам’янець-Подільській громаді, у планах створити кілька кластерів, зокрема: сприяння розвитку малого та середнього бізнесу, покращення умов для туристичної діяльності та становлення креативної спільноти в місті.

Співпрацю в межах реалізації проєкту обговорили на зустрічі за участі першого проректора Володимира Дубінського, керівника відділу міжнародних зв’язків Тетяни Сторчової, професора кафедри економіки підприємства Наталії Мазур та декана природничо-економічного факультету Івана Семенця. У перспективі – колаборація щодо створення консалтингового центру в місті, служби психологічної підтримки та апгрейд туристичної діяльності на Кам’янеччині.

Пресцентр