Еразмус+: Incoming mobility в часи війни

Еразмус+: Incoming mobility в часи війни

У межах Програми ЄС Еразмус+ в Університеті Огієнка триває вхідна мобільність (incoming mobility) проректора з навчальної діяльності Католицького університету міста Рожумберок (Словаччина) пана Мартіна Тарая. Зауважимо, що партнерство з цим університетом у межах Еразмус+ було розпочато 2018 року. Свою міжнародну академічну мобільність у стінах Католицького університету реалізували четверо науково-педагогічних працівників, троє здобувачів вищої освіти, також оголошено нові конкурси (для науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти).

На зустрічі із ректором Сергієм Копиловим було обговорено перспективи подальшої співпраці між нашими університетами, визначено пріоритетні напрями діяльності, спрямованої на покращення показників інтернаціоналізації за складниками академічної мобільності та проєктної діяльності. Сергій Анатолійович висловив слова подяки пану Мартіну за підтримку нашого студентства в межах Програми ЄС Еразмус+, а пан Мартін, зі свого боку, наголосив на готовності до подальших кроків у співпраці та підтримці України в часи російсько-української війни.

Дякуємо всім, хто долучився до зустрічі з паном проректором: Василю Кобильнику – за підтримку, Ірині Паур – за професіоналізм та теплі емоції, Валерію Щегельському – за любов та відданість своїй справі!

Тримаємо міжнародний стрій задля ПЕРЕМОГИ!

Відділ міжнародних зв’язків