Крок до майбутнього успіху: зустрічі з випускниками ліцеїв м. Камʼянець-Подільський

Крок до майбутнього успіху: зустрічі з випускниками ліцеїв м. Камʼянець-Подільський

02 листопада відбулася чергова зустріч науково-педагогічних працівників К-ПНУ зі здобувачами освіти Камʼянець-Подільського ліцею № 1.Про освітньо-професійні програми факультету іноземної філології та особливості кожної з них розповіла завідувач кафедри німецької мови, доцент Тетяна Калинюк.

Факультет спеціальної освіти, психології і соціальної роботи представляла кандидат психологічних наук, доцент Жанна Мельник. Як гарант освітньо-професійної програми «Соціально-психологічна реабілітація» вона звернула увагу здобувачів освіти на перспективи вступу на нову спеціальність.

Також своїми враженнями цьогорічної вступної кампанії поділилася здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
освітньої-професійної програми «Соціальна допомога» Єлизавета Чечевич.

03 листопада науково-педагогічні працівники зустрілися з одинадцятикласниками Камʼянець-Подільського ліцею № 18. Навчальний заклад має таку особливість, як профільне навчання. Уже в старших класах учні можуть обрати напрям, із яким бажають у майбутньому пов’язати життя.

З учнями історико-філологічного профілю зустрівся кандидат політичних наук, доцент Вадим Маркітантов, який розповів школярам про історію Університету Огієнка, видатних учених – працівників університету, відомих випускників та про перспективи вступу на спеціальності історичного факультету.

Завідувач кафедри географії та методики її викладання, кандидат географічних наук, доцент Ігор Касіяник зустрівся з
старшокласниками біолого-хімічного профілю та розповів про вступ на спеціальності природничо-економічного факультету К-ПНУ, звернувши особливу увагу на спеціальності групи підтримки 014.05 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини. Географія) та 014.07 Середня освіта (Географія. Історія).

Про факультет іноземної філології розповіла кандидат філологічних наук, старший викладач кафедри англійської мови Оксана Литвинюк  учням, які спеціалізуються на іноземній філології. Оксана Миколаївна ознайомила школярів з освітніми програмами та наголосила на можливості здобувачів вищої освіти брати участь у міжнародних програмах стажування та академічної мобільності.

З учнями математичного профілю зустрілася старший викладач кафедри математики, кандидат фізико-математичних наук  Катерина Геселева, яка розповіла одинадцятикласникам про переваги навчання на фізико-математичному факультеті Університету Огієнка та звернула увагу на перспективи подальшого працевлаштування.

Сподіваємось побачити знайомі обличчя в стінах К-ПНУ!

Відділ профорієнтаційної роботи доуніверситетської підготовки
та сприяння 
працевлаштуванню випускників університету