Чергове засідання ректорату К-ПНУ

Чергове засідання ректорату К-ПНУ

14 листопада відбулося чергове засідання ректорату К-ПНУ.

Зустріч розпочав ректор університету Сергій Копилов, який вручив подяки спікерам за активну участь у реалізації програми «Акредитація освітніх програм: механізми забезпечення якості вищої освіти в К-ПНУ».

Сергій Анатолійович поінформував членів ректорату, керівників структурних підрозділів про нормативно-правові та розпорядчі документи в галузі освіти.

Про підсумки та результати впровадження проєкту міжнародної технічної допомоги програми ЄС Erasmus+ «Діджиталізація економіки як елемент сталого розвитку України та Таджикистану» доповіла керівник відділу міжнародних зв’язків Тетяна Сторчова.

Проректор з наукової роботи, голова робочої групи Світлана Миронова ознайомила присутніх зі станом укладання кафедрами факультетів, навчально-наукового інституту договорів про наукове консультування підприємств, установ, організацій.

Керівник навчального відділу, голова робочої групи Людмила Горчак розповіла про результати вибору навчальних дисциплін здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти на 2023-2024 навчальний рік.

За результатами засідання ухвалили низку важливих рішень.