«Еволюція органічного світу: факти і докази»: науково-методичний семінар для учителів біології ЗЗСО Дунаєвецької ТГ та Солобковецької ТГ

«Еволюція органічного світу: факти і докази»: науково-методичний семінар для учителів біології ЗЗСО Дунаєвецької ТГ та Солобковецької ТГ

10 листопада в межах співпраці Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка та Дунаєвецького центру професійного розвитку педагогічних працівників провели науково-методичний семінар «Еволюція органічного світу: факти і докази» для учителів біології ЗЗСО Дунаєвецької ТГ та Солобковецької ТГ.

Спікер – завідувач кафедри біології та екології, доцент кафедри біології та екології, кандидат педагогічних наук  Наталія Казанішена.Учасники зустрічі обговорили теорії виникнення життя на Землі. Наталія Вікторівна проаналізувала сучасні біологічні дослідження, наукові факти та докази теорії еволюції органічного світу; запропонувала декілька нестандартних методів навчання, які можна використати під час вивчення такої теми на уроках біології у ЗЗСО.

Під час семінару вчителі біології спробували визначити доісторичні істоти, знайти інформацію про них, користуючись лише картками з їхніми зображеннями та гаджетами, випробували інтерактивні методи навчання (у ролі учнів), які у подальшому зможуть застосувати у власній педагогічній діяльності.

Надзвичайно приємно, що більшість учасників науково-методичного семінару – випускники К-ПНУ, а сьогодні – успішні, активні, перспективні педагоги.

Кафедра біології та екології