Зустріч зі школярами Чемеровеччини

Зустріч зі школярами Чемеровеччини

15 листопада науково-педагогічні працівники Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка зустрілися з випускниками Жердянського, Зарічанського, Летавського та Кугаєвецького ліцеїв Чемеровецької селищної ради.

Зі вступним словом до школярів звернувся кандидат фізико-математичних наук, доцент Олексій Зеленський, який ознайомив старшокласників з історією університету, поінформував щодо напрямів підготовки і спеціальностей, зокрема фізико-математичного факультету.

Старший викладач кафедри математики, кандидат фізико-математичних наук Катерина Геселева розповіла одинадцятикласникам про переваги навчання на фізико-математичному факультеті Університету Огієнка та звернула увагу на можливості подальшого працевлаштування.

Навчально-науковий інститут української філології та журналістики представила кандидат філологічних наук, старший викладач кафедри журналістики, член Національної спілки журналістів України Наталія Загоруйко, яка ознайомила школярів з освітніми програмами та розповіла про перспективи вступу на спеціальності інституту української філології та журналістики.

Сподіваємось на плідні результати цієї зустрічі!

Відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та
сприяння працевлаштуванню випускників університету