Чергове засідання вченої ради К-ПНУ

Чергове засідання вченої ради К-ПНУ

30 листопада відбулось чергове засідання вченої ради університету.

Зустріч розпочав ректор університету Сергій Копилов, який вручив грамоту за багаторічну сумлінну працю, підготовку висококваліфікованих фахівців, плідну науково-педагогічну діяльність та з нагоди ювілею, завідувачу кафедри педагогіки та менеджменту освіти, кандидату педагогічних наук Геннадію Бесарабчуку, а також сертифікати за активну участь у міжнародному проєкті науково-педагогічним працівникам  «Digitalization of economic as an element of sustainble development Ukraine and Tajikistan».

Також Сергій Анатолійович передав до бібліотеки К-ПНУ матеріали конференцій (ІХ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми експериментальної психології: досвід та перспективи (на пошану професора Шинкарюка А. І.)» та ІХ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми сучасної психології: перспективи та пріоритетні напрями наукових досліджень молодих науковців»).

Про результати загальноуніверситетського моніторингу якості освітніх програм у контексті реалізації стратегії розвитку Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на 2020-2030 роки доповів проректор з науково-педагогічної роботи Василь Кобильник.

Проректор з наукової роботи Світлана Миронова акцентувала увагу на ефективності планування та виконання колективних тем науково-дослідної роботи кафедр факультетів, навчально-наукового інституту в контексті узгодження з переліком визначених МОН пріоритетних тематичних напрямів, виконання на їхній основі проєктів та науково-технічних розробок на 2023-2024 н. р.

Про стан реалізації Стратегії інтернаціоналізації Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка (до 2025 року), зокрема досягнення та перспективи, розповіла доцент кафедри теорії та методик початкової освіти Наталія Мелєкєсцева.  Керівник відділу міжнародних зв’язків Тетяна Сторчова доповнила розповідь та детальніше окреслила стратегічні напрями і наголосила на важливості підтримки міжнародних зв’язків.

Керівник відділу моніторингу якості підготовки фахівців та підвищення їх кваліфікації Діана Яблонська проаналізувала результати ректорського контролю рівня залишкових знань здобувачів вищої освіти з дисциплін навчальних планів підготовки фахівців за відповідними освітньо-професійними програмами спеціальностей університету.

Декан фізико-математичного факультету Віктор Щирба звітував про роботу за 2018-2023 рр. на посаді декана фізико-математичного факультету та окреслив перспективи розвитку фізико-математичного факультету.

За результатами засідання ухвалено низку важливих рішень.

Пресцентр