Зустріч із випускником кафедри туризму та готельно-ресторанної справи К-ПНУ Владиславом Петруком

Зустріч із випускником кафедри туризму та готельно-ресторанної справи К-ПНУ Владиславом Петруком

Здобувачі вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа поспілкувалися з випускником К-ПНУ Владиславом Петруком, який будує свою кар’єру у сфері гостинності.

Владислав розповів про те, чому обрав саме цю сферу та як потрапив на роботу в заклади ресторанного господарства; поділився власними методами й порадами щодо якісного навчання.

«Без навчання ви не зможете бути професіоналом у своїй справі», – зауважує випускник. Він акцентував на тому, що сучасна людина повинна працювати в ритмі і темпі сьогодення.

Зустріч із Владиславом Петруком заклала певний фундамент у свідомості першокурсників для побудови професійної кар’єри. Гість ознайомив студентів із важливими аспектами професійного росту, навчання і самовдосконалення. Здобувачі цікавилися історіями зі студентського життя, а випускник залюбки їх розповідав.

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи планує надалі проводити такі заходи для того, щоб здобувачі мали змогу на реальному прикладі побачити успішну самореалізацію студентів після завершення навчання.

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи