«ЕКОЦИД»: вебінар для учителів Дунаєвецької ТГ та Солобковецької ТГ

«ЕКОЦИД»: вебінар для учителів Дунаєвецької ТГ та Солобковецької ТГ

4 січня в межах співпраці з Центром професійного розвитку педагогічних працівників науково-педагогічні працівники кафедри біології та екології К-ПНУ провели вебінар для вчителів природничої галузі, учителів біології, екології, географії, хімії, а також учителів початкових класів, які ведуть інтегровані курси «Я досліджую світ».

Тема – «ЕКОЦИД».

До зустрічі долучилися 92 педагоги Дунаєвецької ТГ та Солобковецької ТГ. Захід організований ЦПРПП у межах Січневої платформи освітніх ідей.

Завідувач кафедри біології та екології, доцент, кандидат педагогічних наук Наталія Казанішена ознайомила учасників вебінару з особливостями роботи та складом кафедри.

Старший викладач кафедри біології та екології, кандидат сільськогосподарських наук Оксана Тютюнник зупинилась на темі екології та війни. Науковець зазначила, що особливо тяжкою формою екоциду є воєнний екоцид — порушення екосистем середовища проживання людини в результаті бойових дій, які мають військову і політичну ціль. Сума збитків від забруднення екології, спричинених війною в Україні, оцінюється близько 53 мільярдів євро.

Надані матеріали педагоги зможуть використати у своїй професійній діяльності під час підготовки та проведення уроків, а також під час роботи з батьками.

Сподіваємось на подальшу співпрацю!

Кафедра біології та екології
Центр професійного розвитку педагогічних працівників