Про алгоритм вибору професії та діяльність Університету Огієнка розповіли старшокласникам Хотина

Про алгоритм вибору професії та діяльність Університету Огієнка розповіли старшокласникам Хотина

Вибір професії є одним із найважливіших кроків у житті кожного випускника ліцею. Старшокласникам важливо почути корисні поради від тих, хто став професіоналом і зумів досягти успіху в обраній спеціальності.

17 січня науково-педагогічні працівники К-ПНУ зустрілися з випускниками Хотинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 та Хотинського опорного академічного ліцею Хотинської міської ради.

Зі вступним словом звернулася керівник навчально-методичного відділу, кандидат філологічних наук, доцент Наталія Гудима, яка ознайомила старшокласників з історією становлення та функціонуванням Університету Огієнка, поінформувала щодо напрямів підготовки і спеціальностей, а також наголосила на перспективах вступу на спеціальності педагогічного факультету.

Про особливості навчання на природничо-економічному факультеті та перспективах подальшого працевлаштування повідомив завідувач кафедри географії та методики її викладання, кандидат географічних наук, доцент Ігор Касіяник.

Науково-педагогічні працівники поспілкувалися зі старшокласниками та відповіли на всі актуальні питання. Сподіваємось, що скоро побачимо знайомі обличчя в стінах Університету Огієнка!

Відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та
сприяння працевлаштуванню випускників університету