Унікальна пропозиція підвищення кваліфікації для НПП

Унікальна пропозиція підвищення кваліфікації для НПП

Формування інклюзивної компетентності науково-педагогічних працівників щодо підготовки майбутніх вихователів закладів дошкільної освіти та майбутніх вчителів закладів загальної середньої освіти до реалізації завдань інклюзивної освіти сьогодні є актуальним для освітян.

Якщо ви бажаєте отримати нові компетентності, підтверджені сертифікатом від провідного ЗВО України, фахівці Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка готові поділитись теоретичними знаннями і значним практичним досвідом у межах двох унікальних сертифікатних програм:

  1. Створення інклюзивного середовища в закладі дошкільної освіти;
  2. Створення інклюзивного середовища в закладах загальної середньої освіти.

Спікери сертифікатних програм – висококваліфіковані науковці та практики, які є авторами науково-методичних розробок із впровадження інклюзивного навчання в закладах дошкільної та загальної середньої освіти, мають досвід участі в міжнародних проєктах з реалізації інклюзії в освіті дітей з особливими освітніми потребами.

Для участі в обраній сертифікатній програмі слухачі заповнюють реєстраційну форму, укладають договір про надання платної послуги, здійснюють оплату на офіційний рахунок. Після успішного проходження сертифікатної програми слухач отримує сертифікат і додаток до нього.

11 березня 2024 р. – початок реалізації сертифікатних програм.

До 01 березня 2024 р. потрібно заповнити реєстраційну форму на сайті: https://kpnu.edu.ua/sertyfikatni-prohramy/

Контактна особа:
Вероніка Буторіна
+380982763776
butorina@kpnu.edu.ua