«Я – майбутній економіст та підприємець»: серія тренінгів для здобувачів освіти Кам’янець-Подільського ліцею №6 і Кам’янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості

«Я – майбутній економіст та підприємець»: серія тренінгів для здобувачів освіти Кам’янець-Подільського ліцею №6 і Кам’янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості

26 лютого та 06 березня викладачі кафедри економіки підприємства К-ПНУ провели серію тренінгів «Я – майбутній економіст та підприємець» для здобувачів освіти Кам’янець-Подільського ліцею №6 та Кам’янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості.

До учнів і студентів завітали: доктор економічних наук, професор Ірина Ящишина; кандидат економічних наук, доцент Оксана Кушнір; кандидат економічних наук, доцент Тетяна Боднарчук; кандидат економічних наук, доцент Вероніка Буторіна; кандидат економічних наук, доцент Андрій Ніколашин.

Здобувачам розповіли про важливість здобуття економічної освіти та отримання бізнес-знань для того, щоб стати конкурентоспроможним і високооплачуваним фахівцем.

Під час тренінгу викладачі акцентували увагу на цікавих і сучасних аспектах економіки, зокрема, на особливостях розробки стартапів як форми інноваційного підприємництва та на можливості бізнес-старту через власне хобі. Тренери надали вичерпну інформацію про спеціальності та освітні програми, які забезпечує кафедра, виокремили переваги здобуття освіти в Університеті Огієнка за економічним напрямом.

Також захід супроводжувався жвавим інтерактивом, спрямованим на стимулювання креативності й економічного мислення здобувачів освіти.

Сподіваємося, що надана інформація буде корисною та потрібною для здобувачів під час вибору майбутнього фаху, а також щиро дякуємо закладам освіти за гостинність!

Тож чекаємо тебе у нашій родині, майбутній економісте та підприємцю!

Кафедра економіки підприємства