Меморандум про співпрацю кафедри комп’ютерних наук К-ПНУ з ІТ-компанією QATestLab

Меморандум про співпрацю кафедри комп’ютерних наук К-ПНУ з ІТ-компанією QATestLab

Із метою підвищення якості ІТ-підготовки здобувачів вищої освіти спеціальності 122 Комп’ютерні науки укладено Меморандум про співпрацю між Кам’янець-Подільським національним університетом імені Івана Огієнка та ІТ-компанією QATestLab.

Мета – співпраця Сторін в галузі освіти і підготовки кваліфікованих фахівців в ІТ-галузі, обмін досвідом у розвитку передових методів і технологій навчання.

QATestLab – аутсорсингова IT-компанія, що надає повний спектр послуг тестування програмного забезпечення. Працює на ринку незалежного тестування, виконуючи перевірку якості продуктів (від інтернет-магазинів до ігрових платформ і банківських систем) для замовників з країн Європи, Америки, Азії.

Відповідно до Меморандуму кафедра комп’ютерних наук має право на використання в освітньому процесі матеріалів навчального курсу «Software testing for Universities» та право доступу до софтверної інфраструктури забезпечення освітнього процесу зазначеного курсу на безоплатній основі.

Навчальна онлайнова платформа WEB100.Platform, матеріали навчального курсу «Software testing for Universities», доступ до софтверної інфраструктури забезпечення освітнього процесу використовуються під час вивчення здобувачами вищої освіти спеціальності 122 Комп’ютерні науки дисциплін «Технології тестування програмного забезпечення» та «Тестування програмних систем» (викладачі – доцент Віталій Іванюк, старший викладач Марина Мястковська, асистент Ірина Понеділок).

Після вивчення дисциплін студенти мають можливість пройти тестування та отримати сертифікат від компанії QATestLab, а також пройти співбесіду з метою працевлаштування.

Кафедра комп’ютерних наук щиро вдячна компанії QATestLab за співпрацю!

Кафедра комп’ютерних наук