«Ми народжені вільними»: відбувся відкритий чемпіонат Кам’янця-Подільського з Українського рукопашу «Спас»

«Ми народжені вільними»: відбувся відкритий чемпіонат Кам’янця-Подільського з Українського рукопашу «Спас»

08-09 березня 2024 року відбувся відкритий чемпіонат Кам’янця-Подільського з Українського рукопашу «Спас» – «Вогонь нації» – 2 сезон «Ми народжені вільними», присвячений  захисникам України та пам’яті загиблих Героїв України. У змаганнях взяли участь 120 учасників з Вінницької та Хмельницької областей.

Організатором і ведучим чемпіонату був Голова громадської організації «Школи Традиційних Бойових Мистецтв», тренер команди рукопашу «Спас», магістрант факультету фізичної культури Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка спеціальності 017 Фізична культура і спорт (Тренер з видів спорту) Андрій Гадай; головним секретарем – кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент кафедри спорту і спортивних ігор Майя Зубаль; суддівська колегія складалась зі студентів та випускників К-ПНУ.

У складі команди виступала здобувачка першого курсу спеціальності 017 Фізична культура і спорт (Тренер з видів спорту) Єлізавєта Щеглюк, яка виборола 3 місце в розділі «Шабельний бій».

Варто зазначити, що юні вихованці Андрія Гадая достойно продемонстрували себе на цих змаганнях і добавили у свою скарбничку низку нагород.

Вітаємо та пишаємось нашими здобувачами, бажаємо подальших досягнень і перемог!

Спортивний клуб