Якісна підготовка до НМТ – запорука успіху

Якісна підготовка до НМТ – запорука успіху

Усі, хто збирається складати НМТ у 2024 році, уже або готуються до тестувань, або замислюються про те, як і де це краще робити.  Для того, щоб допомогти випускникам підготуватися до складання національного мультипредметного тесту  з 5 березня 2024 року в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка розпочали роботу безкоштовні онлайнові курси для підготовки до НМТ.

Більше 100 здобувачів освіти із закладів загальної середньої освіти Хмельницької області (м. Кам’янця-Подільского, м. Хмельницького, м. Дунаївці, м. Шепетівка, смт. Закупне, с. Оринин), а також із Чортківського району Тернопільської області та Хотинського району Чернівецької області виявили бажання стати слухачами підготовчих курсів.

Заняття проводяться тричі на тиждень у групах із трьох обов’язкових предметів: українська мова, математика та історія України.Перше заняття з математики на тему «Числа та вирази» провели декан фізико-математичного факультету, старший викладач кафедри математики, кандидат фізико-математичних наук Катерина Геселева та доцент кафедри математики, кандидат фізико-математичних наук Олексій Зеленський.

Підготовку до НМТ з української мови на тему «Фонетика, вимова звуків і звукосполучень» розпочала доцент кафедри української мови, кандидат філологічних наук Наталія Дзюбак.

Доктор філософії в галузі історії, асистент кафедри всесвітньої історії Діана Яблонська забезпечує підготовку майбутніх абітурієнтів до тестування з історії України. Вивчення матеріалу розпочали з теми «Українські землі в складі Речі Посполитої (середина – друга половина ХVІ ст.)».

Ми сподіваємось, що наші висококваліфіковані викладачі допоможуть слухачам онлайнових курсів якнайкраще підготуватися до тестування.

Бажаємо майбутнім абітурієнтам високих  результатів НМТ!

Відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та
сприяння працевлаштуванню випускників університету