Екскурсія Університетом Огієнка для здобувачів освіти м. Хотина

Екскурсія Університетом Огієнка для здобувачів освіти м. Хотина

Яку професію обрати та де здобувати омріяний фах? Визначитись із вибором майбутнього старшокласникам допомагають екскурсії закладами вищої освіти.

19 березня до Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка завітали учні Хотинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Хотинської міської ради.

Перший проректор, кандидат історичних наук, доцент Володимир Дубінський та керівник навчально-методичного відділу, кандидат філологічних наук, доцент Наталія Гудима ознайомили старшокласників з історією становлення та функціонуванням Університету Огієнка, розповіли про спеціальності й освітні програми, які пропонує К-ПНУ та наголосили на тому, що заклад є одним з інноваційних освітніх і наукових центрів Поділля та України.

Модератором екскурсії був керівник відділу профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та сприяння працевлаштуванню випускників університету, кандидат історичних наук, доцент Володимир Адамовський.

Із факультетом фізичної культури одинадцятикласників ознайомила заступник декана з навчальної роботи та забезпечення якості вищої освіти, кандидат педагогічних наук, доцент Аліна Боднар. Вона розповіла про освітні програми, спеціальності та їх актуальність, а також продемонструвала матеріальну базу факультету.

Гості відвідали навчально-наукову лабораторію етнології навчально-наукового інституту української філології та журналістики, де її завідувач, кандидат філологічних наук, старший викладач Валерій Щегельський ознайомив старшокласників з етнологічними особливостями Поділля.

Про навчання на мистецьких спеціальностях педагогічного факультету школярам розповів кандидат мистецтвознавства, завідувач кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації творів мистецтва, доцент Іван Підгурний. Лаборант, асистент кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації творів мистецтва Володимир Бучковський провів екскурсію факультетом і представив виставку робіт студентів.

Сподіваємось побачити знайомі обличчя у наступному навчальному році!

Відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та
сприяння працевлаштуванню випускників університету