Черговий успішний тренінг для школярів міста

Черговий успішний тренінг для школярів міста

Кафедра економіки підприємства продовжує інформативні зустрічі зі школярами міста.

19 березня науково-педагогічні працівники (завідувач кафедри, доктор економічних наук, професор Наталія Мазур; кандидат економічних наук, доцент Тетяна Боднарчук; кандидат економічних наук, доцент Оксана Кушнір) успішно провели черговий тренінг «Я – майбутній економіст та підприємець» для здобувачів освіти 11 класу Кам’янець-Подільського ліцею №5.

Під час тренінгу майбутні абітурієнти мали змогу ознайомитися з унікальними перевагами та особливостями здобуття вищої освіти за такими освітніми програмами як Економіка підприємства (спеціальність 051 Економіка), Підприємництво та цифрові бізнес-технології (076 Підприємництво та торгівля), Облік і оподаткування (071 Облік і оподаткування).

Викладачі намагалися зацікавити та змотивувати школярів до вступу на спеціальності кафедри через пояснення важливості й корисності економічної освіти, акцентування уваги на кар’єрних можливостях, зокрема, відкриття сучасних інноваційних форм власного бізнесу, наведення прикладів успішних випускників.

Традиційно захід супроводжувався активізованим елементом, у межах якого майбутні економісти та підприємці придумували, візуалізували, а також представляли свої бізнес-ідеї.

Сподіваємося, що захід був корисним для учасників, допоможе абітурієнтам правильно обрати майбутній фах. Чекаємо тебе, шановний абітурієнте, у нашій дружній економічній родині!

Кафедра економіки підприємства