Науково-методичний семінар для вчителів біології, географії та історії Новодунаєвецької селищної ради

Науково-методичний семінар для вчителів біології, географії та історії Новодунаєвецької селищної ради

Одним із вагомих чинників забезпечення якості освіти є ефективна співпраця з органами місцевого самоврядування.

28 березня в межах співпраці з учителями Дунаєвецького ліцею Новодунаєвецької селищної ради Хмельницької області відбувся науково-методичний семінар «Ціннісний підхід при формуванні фізико-географічних уявлень та понять». Освітяни мали можливість дізнатися про нові підходи та технології, що дозволяють зробити освітній процес більш ефективним і цікавим.

Щодо ціннісного підходу при формуванні понять про фізико-географічні об’єкти педагогам розповів завідувач кафедри географії та методики її викладання, кандидат географічних наук, доцент Ігор Касіяник. Він підкреслив важливість переосмислення змісту та процесу навчання і виховання відповідно до очікувань, які диктує світове й вітчизняне суспільство.

Із нестандартними методами навчання біології учителів ознайомила завідувач кафедри біології та екології, кандидат педагогічних наук, доцент Наталія Казанішена, яка акцентувала увагу слухачів на необхідності застосування нових підходів у роботі з учнями.

Про роль історії в структурі шкільної освіти сучасної Ірландської Республіки та важливість запозичення іноземного досвіду освітянам повідомив кандидат історичних наук, доцент Іван Боровець.

За підсумками семінару учасники отримали сертифікати.

Сподіваємось на подальшу співпрацю у сфері покращення освітніх технологій та обміну досвідом адаптації до кризових явищ у системі освітньої роботи!

 

Відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та
сприяння працевлаштуванню випускників університету